Важно е редовно да оптимизираме съхранението на медийните файловеснимка: CC0

...
Важно е редовно да оптимизираме съхранението на медийните файловеснимка: CC0
Коментари Харесай

Как да освободим място в паметта на телефона?

Важно е постоянно да усъвършенстваме съхранението на медийните файлове

фотография: CC0 Public Domain

Всеки смарт телефон разполага с избрана памет. Поради непрекъснатото прибавяне на приложения, фотоси, видеоклипове и други файлове с времето тя обаче може да се запълни напълно, което да се отрази на оптималната му работа. Как да освободим още веднъж място, с цел да се усъвършенства работата на устройството, прочетете в идващите редове.
Оптимизиране на съхранението на фотоси и видеоклипове
Обикновено те заемат най-голяма част от паметта на телефона. Ето по какъв начин може да се усъвършенства тяхното предпазване, с цел да се освободи памет:

За да се възползвате оптимално от благоприятни условия на своя телефон, е значимо постоянно да организирате медийните си файлове, поучават експертите от магазин за.
Как да премахнем ненужни приложения и да спестим място?
Те също заемат забележителна част от паметта на телефона. В този случай е добре от време на време да преглеждате и оценявате приложенията на вашето устройство. Ако има такива, които не употребявате постоянно, най-добре ги изтрийте. Освен това, доста от тях съхраняват краткотрайни файлове, които се натрупват с времето. За да освободите пространство – хубаво е да си чистите кеш паметта.

Ако има такава опция, също е по-добре да употребявате леки версии на изтеглените от вас приложения. Някои от по-популярните имат такива, като те заемат по-малко място и са усъвършенствани за бърза работа.
Предимства от потреблението на облак за съхранение
Съхранението в облачното пространство предлага комфортен метод да освободите пространство на вашия телефон. Какви са неговите преимущества?

Независимо дали го ползвате за професионални цели, или просто желаете да подобрите работата на телефона си, следвайте тези препоръки и ще забележите разлика.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР