Важно е носителят на персоналната харизма, отговорност и влияние на

...
Важно е носителят на персоналната харизма, отговорност и влияние на
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Трябва да чуем мнението на Слави Трифонов

" Важно е носителят на персоналната харизма, отговорност и въздействие на победилата партия - Слави Трифонов, да даде своите гаранции. Трябва да чуем него, неговото мнение и дума. " Това съобщи депутатът от  " Изправи се БГ! Ние идваме! " Арман Бабикян.

" Все още няма резултат след консултациите при президента, има основа за разговор. Никак не се приказва за имена и кабинет, приказва се по политики и цели, само че имената в кабинета имат значение. Между нас и " ИТН " общото е да сменим модела " Борисов ", имаме общо и във връзка с обществените политики. Ще стигнем и до имената, в случай че има име, което провокира у нас съмнения, няма да си го спестим единствено и само за да бъдем в дружното болшинство на ръководещите. Никой не ни е канил да бъдем в коалиция ", сподели Бабикян пред Българска национална телевизия.

По думите му предстоят диалози на тематика енергетика. Депутатът разясни, че се приказва по-лесно в този парламент. " Няма гаранция, че няма да има нови предварителни избори. Може да се откри добра пресечна точка за името на бъдещия министър председател, от нас се желае да подкрепим избрана политика, ние не преговаряме с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи ", акцентира Бабикян.

Според него президентът Румен Радев търси непоклатимост, което е верният ход: " Надявам се да даде задоволително време да се схванат партиите, не може да сме в непрестанен цикъл на избори. "
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР