Важно е не кой ще е кмет, а човекът, който

...
Важно е не кой ще е кмет, а човекът, който
Коментари Харесай

Фандъкова на практика потвърди, че ще търси нов мандат начело на София

Важно е не кой ще е кмет, а индивидът, който е кмет, да способства най-вече за развиването на града. Ние вършим това. Така столичната кметица Йорданка Фандъкова разяснява де факто промяната на кметовете на Русе и Хасково Пламен Стоилов и Добри Беливанов, като за първия беше ненапълно изненадващо, само че той е считан за човек на Цветан Цветанов. В Пловдив пък Иван Тотев също не получи доверие - за сметка на досегашния регионален шеф Здравко Димитров. И Тотев минава за човек на Цветанов.
Това, че би трябвало да се разчиства, мисля, че е наша процедура, откогато сме основали ГЕРБ, сподели още Фандъкова, съгласно която този, в който има подозрения, да бъде заменен. В тази връзка Фандъкова съобщи, че " чака да създадем " промени и в екипа на Столична община за идните избори. " В персонален проект съм споделила, че при започване на септември ще взема моето решение ", посочи столичната кметица пред Българска национална телевизия дали с думите за екипа на Столична община не споделя, че публично се кандидатира за нов мандат.
Проблемите на София
Категорично няма риск " Топлофикация София " да спре работа поради задълженията към " Булгаргаз ". Всички доходи на " Топлофикация " ще отидат там, а в този интервал постоянно има проблем, тъй като " Булгаргаз " желае пари на планирани количества, а " Топлофикация " заплаща откакто получи парите от клиентите си, изясни Фандъкова.
До края на октомври чакам първите 8 километра от третия лъч на метрото да са подготвени, а доникъде на идната година и още 4 километра в " Овча купел ", акцентира Йорданка Фандъкова. По думите ѝ са дадени 200 млн. лв. от общинския бюджет. Новото метро щяло да разреши да се икономисват още 90 000 тона нездравословни излъчвания годишно.
Що се отнася до ремонтите в София, огромните са 15, а столичната кметица разгласи, че бил неин ангажимент да е на терен, като отвън бул. " България " всички останали огромни обекти били квартални улици – да вземем за пример ремонтът на бул. " Линкълн ". Ако няма дъжд, чакам до края на месеца бул. " България " да бъде пуснат за придвижване, като ремонтът при моста на бул. " Витоша " би трябвало да бъде приключен до първия ден на новата образователна година, посочи Фандъкова.
По въпроса с " Западен парк ", столичната кметица се оправда, че имало проблем с плана – не бил регистриран колектор. " На финала е, основният проектант координира тази активност ", сподели тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР