Важно е да видим, че този парламент може да работи

...
Важно е да видим, че този парламент може да работи
Коментари Харесай

Вигенин, БСП: Трябва да се мисли за актуализация на бюджета

Важно е да забележим, че този парламент може да работи по-добре от предходния, в посоката, която ние считаме, че е вярна. Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия Кристиан Вигенин, заместник-председател на парламентарната група на Българска социалистическа партия.

Вигенин даде и образец – по-социално законодателство, бързо решение на социално-икономически проблеми. Парламентарната група на левицата към този момент е внесла няколко законопроекта, които смята, че би трябвало предпочитано да се прегледат от Народното събрание - за преизчисляването на пенсиите, което да увеличи средствата за пенсионерите, помощи за учениците освен от първи, само че и от втори, трети и четвърти клас, както и въпроси, касаещи майчинството през втората година.

Според Кристиан Вигенин би трябвало да се мисли за актуализация на бюджета, защото много време страната е без парламент и са се натрупали проблеми и очевидно средствата не са задоволителни. Въпросът е в този момент незабавно да се види какво е нужно да се направи. Много е ранен стадият, с цел да разясняваме присъединяване на Българска социалистическа партия във властта, поддръжка за вероятно държавно управление. Това, което е положително - Българска социалистическа партия няма да дава безусловна поддръжка, ще бъдем деликатни, съобщи Кристиан Вигенин.

Ние държим на дълбоката смяна, Българска социалистическа партия не може да бъде приравнена към партиите на статуквото, сподели още Вигенин.

По думите му Българска социалистическа партия са подготвени на доста необятни съвещания, в случай че третият мандат пристигна при тях, както и да поканят някои от служебните министри в постоянен кабинет. Оцени Янаки Стоилов като един от най-хубавите министри на служебния кабинет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР