Важно е да се увеличи бюджетът в приоритетните области. По-важно

...
Важно е да се увеличи бюджетът в приоритетните области. По-важно
Коментари Харесай

Нинова с идея как да излезе България от коронакризата

Важно е да се усили бюджетът в предпочитаните области. По-важно е обаче по какъв начин се прави това и с каква цел. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

"Този бюджет краде от бъдещето и обрича няколко генерации. Влизаме в дългова серпантина. 10 милиарда недостиг! Това би трябвало да се връща някак. Определението, че бюджетът е антикризисен не дава отговор на истината. Той е прокризисен ", сподели тя в телевизионно изявление.

Нинова бе безапелационна, че "Борисов си купува всяко левче глас ".

"50-те лв. за всеки пенсионер - хубаво е, само че вижте докога - до март! Кризата до март няма да завърши. Защо до март? Защото през март са изборите. Тоест: "Аз до март ще ви ги заплащам, с цел да сте благосклонни към мен ", добави тя.

"Детските надбавки... докога ще ги има - една година! Защо? Така ли ще преборим демографската рецесия? Защото следващата година са изборите ", сподели още водачът на Българска социалистическа партия.

"Ако нещо ще ни изведе от коронакризата, това е производството и стопанската система. Мярката 60/40 не е ефикасна. Сигурно сте чували какво споделят компаниите, които аплайват за нея.

Прави им се проверка 10 години обратно. Има заплашителен напън и администрация. Бухалка е върху бизнеса тази мярка ", добави тя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР