Важно е да се съберат достатъчно доказателства от местопрестъплението и

...
Важно е да се съберат достатъчно доказателства от местопрестъплението и
Коментари Харесай

Адвокат Марковски: Убиецът На Виктория Си Е Оставил Личната Карта На Местопрестъплението!

Важно е да се съберат задоволително доказателства от мястото на престъплението и да се проведат разпити на близки и другари ". Това съобщи в ефира на " Здравей, България " юрист Марин Марковски по отношение на убийството в Русе. " Ако се открие ДНК материал на мястото, това значи, че килърът си е оставил персоналната карта на мястото на престъплението. Ако имаше нещо такова обаче, полицията към този момент щеше да има арестуван ", сподели Марковски.

" Борисов заслужава хвалба - той сподели, че страната има запас и страната ни има уреди и инсталация да бъде разкрито убийството. Намерена е край Дунава. Трябва да се види откарана ли е, има ли следи, има ли фасове с ДНК материал. Може да има и нещо във влагалището на това благо дете. Огледът и изземването са доста значими. Някой е носил дяволът в сърцето си и го е направил това ликвидиране ", съобщи юристът.

" Важно е дали тя е завлечена на мястото на престъплението или е убита там. Това би посочило преднамерено ли е убийството. Когато има обезчестяване, доста постоянно по вътрешната страна на краката има присъщи следи. Ако има обаче единствено полово съприкосновение и не е убита на място, то към този момент може да се търси причинител измежду околните. Да се конструират версиите е наложително, само че първо би трябвало да се изведат всички доказателства ", сподели Марковски.

" Една версия, която е правдоподобна и може да се окаже вярна, не би трябвало да е обществено известна, тъй като по този начин причинителят може да се осведоми. Вероятно причинителят е първичен звяр и за наслада на полицията некомпетентен. Аз съм оптимистичен, че този човек ще бъде открит ", сподели Марковски.

Марковски си разреши да даде съвет на министър Младен Маринов: " Ако полицията има запас, то да се замисли за платените информатори на място.

Извършителят все ще се похвали на 10-та ракия в някоя механа. Тогава е добре някой да бъде стимулиран с пари и да му бъде обезпечена анонимността ", сподели той. Виктория Маринова е обичала специалността си и провокациите. Обичала е да пътува.

Майка е на 7-годишно дете, което през днешния ден би трябвало да е на учебно заведение. Семейството се пробва да запази душeвността му. Тя от една година се занимава с телевизионна активност. Води предаване, в което се приказва за неща, които интересуват обществото.

Тази вечер в Русе се провежда бдение в памет на Виктория. Работи се по безусловно всички версии за убийството, само че се счита, че версията, обвързвана с работата й, ще отпадне. Проверяват се онлайн профилите и всички електронни устройства, които е употребила, с цел да се види дали е получавала закани. В града мненията са доста разнопосочни. Хората показват болежка, страдание и поддръжка към фамилията.

Други пък допускат, че убийството е обвързвано с работата на водещата. Не се знае дали е живяла сама или е отишла при родителите си след развода. В момента обаче мога да кажа сигурно, че детето е с бащата и дядо си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР