Важно е да се отбележи, че около десет дни преди

...
Важно е да се отбележи, че около десет дни преди
Коментари Харесай

Треперете! Троен Ретрограден Меркурий Ще Ни Стъжни Живота През 2019! Ето Ги Критичните Периоди!

Важно е да се означи, че към 10 дни преди и след края на ретроградната фаза на Меркурий въздействието ѝ ще се усеща. Защо е значимо да се знае това? В интервалите на назадничавост на Меркурий ще се следят редица проблеми с връзката и в основания безпорядък постоянно ще се случва да не можем да се свържем с хората, които търсим по телефона, или даже да изгубим мобилния си уред. Електронната поща също ще се обърква – ще се губят имейли. Затрудненията в превоза също ще са налице, като проблемите с персоналния автомобил и закъсненията на публичния превоз ще са повече от всеки път.

Такситата ще бъдат или заети, или ще се движат в противоположната на мечтаната от нас посока. В интервала на назадничав Меркурий няма да липсват и усложнения в общуването, които карат хората да приказват, без да се схващат. Лични движимости, като документи и ключове, сякаш ще изчезват вълшебен. Уговорените срещи ще се отсрочват заради непредвидено зародили задължения или в най-хубавия случай ще стартират по-късно от предстоящото, написа Пик. Именно по тази причина в интервалите на назадничав Меркурий 2019 е мощно целесъобразно всичко да се ревизира по няколко пъти и да се вършат аварийни копия на значимите файлове.

Бизнесмените не би трябвало да подписват значими контракти, защото ще има заплаха изискванията по тях да се трансформират, а предметът на контракта да не бъде реализиран. Важните срещи ще е целесъобразно да бъдат планувани за по-късно, когато интервалът на назадничавост отмине. Започването на нова работа ще е малко евентуално да се случи. На фона на всичко това, за което не е подобаващ този интервал и астролозите мощно предлагат да се отсрочи и изчака, има неща, по отношение на които не е належащо да се внимава и работи с нерешителност, даже в противен случай.

По време на назадничавост на Меркурий е целесъобразно хората да се вгледат във вътрешността в себе си и да си създадат ретроспекция на последните месеци. Да употребяват момента, който е подобаващ да наваксат, и да осъществят нещата, които са пропуснали. Също по този начин тези седмици са удобни за поправянето на позволени неточности, както и за това да се откри нов път във вярната посока. Ако нещо е дадено да се направи и е отлагано, то в този момент е подобаващото време да се случи. Безвъзмездните действия и жестове на благосклонност са извънредно подобаващи. Дълговете също би трябвало да се върнат, както и да се създадат тъжби и рекламации при потребност.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР