Важно е да разберем кой спечели от , която България

...
Важно е да разберем кой спечели от , която България
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Спечелилите от дерогацията с петрола да платят данък свръхпечалба

Важно е да разберем кой завоюва от, която България получи. Идеята беше с помощта на нея цените на горивата да са по-ниски за крайния консуматор, само че нещата не се случиха тъкмо по този начин, сподели през днешния ден в предаването " Въпросите " по ТВ1 депутатът от " Продължаваме промяната " - " Демократична България " Мартин Димитров.

Според него една от дилемите на постоянното държавно управление е да разбере кой е спечелил от нея, с цел да се изиска заплащане на налозите, в това число и. Мартин Димитров уточни, че с съветския нефт би трябвало да се случи това, което стана с газта от Русия - да се намерят различни доставки.

От министъра на енергетиката депутатът чака да направи конкурс за избор на п, като се организира конкурентна и транспарантна процедура. " Сегашният човек на този пост - Красимир Първанов, не е допустимо да е защитавал ползите на страната, откакто даже не е показал доклад за активността си.

Мартин Димитров изрази и позиция, че енергийни помощи не е трябвало да се дават на компании със съществени облаги. " Със прекъсването на заплащането им поради поевтинелият ток, Идва и моментът механизъм за даването им, да се премисли ", е мнението на депутата.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР