Важно е да помните – вие можете да умрете във

...
Важно е да помните – вие можете да умрете във
Коментари Харесай

Правилата на живота, които сбъдват всички мечти

 Важно е да помните – вие можете да умрете във всяка една секунда

 И в случай че това се случи, дано всичките ви сили, които към този момент са употребявани в живота, да не бъдат напразни.

Изпълнете живота си със смисъл и каузи! Развивайте се! Където няма развиване, има деградация!

Развивайте се духовно и физически, четете потребни книги, разширявайте кръгозора си, обграждайте се единствено с мъдри и благи хора, избягвайте хленчещи, критици и клюкари.

Не се борете с неприятните привички, а ги заменете с положителни.

Ако не упражнявате, мускулите ви ще атрофират!

Помнете за изгодите от потреблението на зеленчуци и плодове за мозъка, положителното въодушевление, силата и здравето!

Помнете какъв брой е значимо вярното всекидневие: лягайте рано и ставайте рано, а част от вечерните действия може да се трансферира в утринните – въпрос на табиет.

Един час сън преди 12 през нощта е еднакъв на два след. Добрият сън покачва интелигентността и предизвиква разкриването на творчеството.

Постоянно анализирайте какво и по какъв начин ядете, мислите, говорите, вършиме.

Мечтайте по-често, непрекъснато въртете фантазията си в главата си и тя ще се сбъдне, бъдете допустимо най-амбициозни!

Никога не налагайте гледната си точка, обяснявайте я единствено в случай че ви попитат за нея.

Не спорете, не е преференциално по никакъв начин; даже и да спечелите, подсъзнателно ще бъдете третирани по-зле, в сравнение с в случай че сте изгубили.

Постоянно търсете връзка с хора, които имат ползи, сходни на вашите!

Не слушайте никого, който се пробва да ви откаже от фантазиите, от задачите ви, мнозина просто желаят да се неуспехите.

Поемайте опасности! Няма риск, няма облага. Рискът е опцията както за облага, по този начин и за загуба. Но да не опиташ значи незабавно да се откажеш, да загубиш.

Правенето на пари от това, което обичате да вършиме, е най-лесният метод да не работите и за момент да станете благополучен човек, възвръщайки същинския си „ Аз “.

Мислете и говорете по-малко – правете повече, можете да се научите да плувате единствено във водата.

Искате ли проектите ви да се разпаднат? Говорете за тях на всички места и пред всеки.

Когато в главата ви възникне въпрос, единствено душата ще даде верния отговор – това е гласът на вашата съвест. Действайте съгласно съвестта си, без значение какъв брой тънко мозъкът ви може да ви оправдае.

Помагайте на другите, грижете се за тези, които имат потребност.

Четете без да разбирате и можете да изхвърлите времето, прекарано в тези редове, в кошчето.

Ценете времето си! Винаги се питайте: „ Това, което върша в този момент, ще ме докара ли до фантазиите ми? Ако не, за какво върша това? “

Ако желаете светът да стане по-добър, започнете със личното си въодушевление и настроението на хората към вас. Усмихвайте се по-често, изключително пред врагове и компликации! Запомнете – те са вашите учители!

Научете се да оценявате прекарванията, изключително отрицателните. Освободете се от негодуванието и се научете да простите.

Научете се да оценявате обстановките от позиция на разнообразни хора. Пазете се от прибързани изводи.

Принципите не постоянно са подобаващи. В хода на живота те постоянно се трансформират, стават по-прости и по-снизходителни.

Изкуството да слушаш е по-ценно от изкуството да приказваш.

Помнете, това, което си отиде, не беше наше, нашето няма да ни напусне. Няма смисъл непрекъснато да се връщате, значимо е да разберете, че вашата сродна душа към момента ви търси!

Съхранявайте баланс в отношението си към хората и нещата, с цел да не ви се случи „ законът за подлостта “. Просто не искайте нищо прекалено много и не мразете нищо.

Сигурен съм, че сте забелязали повече от един път какво се е случило, когато желанието към този момент е отслабнало и какво ви нервира, изпълва живота ви.

Използвайте закона за бумеранга – правете положително! А в случай че сте мазохист, правете неприятни неща на другите, мамете, крадете. Всичко това ще се върне при вас с двойна мощ.

Бъдете себе си, за маски ще би трябвало да плащате или да останете с тези, които се нуждаят от вашата маска, само че не и от вас. В същото време има късмет да не пуснете в живота си тези, които биха ви обичали подобен, какъвто сте в реалност.

Приемете себе си подобен, какъвто ви е направила природата; няма да бъдете обичан, до момента в който не обичате себе си.

Забравете всички извинения, поемете отговорността за живота си в свои ръце; няма условия, има единствено вашето предпочитание или отвращение.

Създайте си навика да се сравнявате единствено с най-хубавите, а не с най-лошите, в случай че желаете да станете по-добри, а не по-лоши.

Научете се да бъдете щастливи от щастливи хора, като децата.

Благодарете за всичко, което имате, единствено в този случай ще имате опцията да имате най-хубавото.

Дайте и ще ви се даде! Не съдете и няма да бъдете съдени! Вярвайте и ще ви бъде обещано съгласно вярата ви!


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР