Важно е да покажем най-доброто от себе си и да

...
Важно е да покажем най-доброто от себе си и да
Коментари Харесай

Плевнелиев цъфна в Нова без Деси Банова, цитира Левски, похвали Бойко и поиска втори лифт на Банско!

Важно е да покажем най-хубавото от себе си и да се модернизираме. Край на партизанския метод. Това съобщи в ефира на Нова телевизия Росен Плевнелиев, разяснявайки днешното публично вдишване на Европредседателството от страната ни. Според някогашния ни държавен глава всеки има право да стачкува, стига настояванията му да са закони и да следва разпоредбите.

В студиото не се получи забавно засичане сред Плевнелиев и актуалната му половинка Деси Банова, която е синоптичка в малкия екран. Днес тя не бе на работа, а пред камерите застана ослепително красивата Никол Станкулова, която бе усмихната до уши.

" Банско би трябвало да има втора кабинка. Всички планински райони имат цялостното право да развиват планински туризъм. Истинско безсрамие е да не се направи нещо такова и да оставим тези райони да не развиват този туризъм. Протестите са знак на ниското доверие на жителите към институциите, това води до ниско доверие към политиката ", съобщи Плевнелиев.

" Президентът има причини да постанова несъгласие, с някои съм склонен, с някои не. Това обаче е шестата смяна в законодателството. Искрено имам вяра в честните планове на ръководещи и съпротива. За жал ние не сме мощни в използването на законите. Необходима е промяна. Какъвто и закон да се направи, той би трябвало да бъде прилаган по съответния метод ", сподели някогашният президент на България.

" Демокрацията ни не върви по този начин, както желаеме. За жал е правилно, че има олигарси. Но от всеки един от нас зависи страната ни да не е корумпирана, като не даваме подкупи, зависи от нас да стопираме на пешеходна пътека, с цел да няма жертви на пътя. Още не сме се освободили от робската си душeвност, че някой би трябвало да ни го направи, а не сами да си го изградим. Левски ни учеше да освободим сами себе си, не да чакаме някой различен да го стори ", добави Плевнеиев.

" Голям оптимист съм за председателството ни на Европейски Съюз. Правителството ще капитализира напъните на генерации политици на Балканите. Ние сме единствената страна в района, която е в положителни връзки с всички останали и Борисов е знак на това. Ние сме водещи на Балканите, а министър председателят си извоюва ролята на този мост сред европейските водачи и президента на Турция. Това може да има единствено позитивни последици ", разяснява Плевнелиев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР