Важно е да ограничим разпространението на SARS-CoV-2, защото когато вирусът

...
Важно е да ограничим разпространението на SARS-CoV-2, защото когато вирусът
Коментари Харесай

МЗ: Вирусът се размножава и изменя в инфектираните хора

Важно е да ограничим разпространяването на SARS-CoV-2, тъй като когато вирусът се развъжда и променя в инфектираните хора, вероятността да се стигне до появяването на нови разновидности и разновидности доста се усилва. Това оповестяват в Министерство на здравеопазването във Facebook страницата си.

Всеки човек има самостоятелни генетични, епигенетични и имунологични особености, а прекосяването на вируса през доста на брой и разнообразни гостоприемници оказва въздействие върху еволюцията му. Вирусите имат три цели: да се предават по-лесно от човек на човек, да се развъждат по-бързо и да заобикалят имунния ни отговор.

Задачата на науката е да опознае държанието на ковид, да открие тези фактори, които покачват риска от тежко боледуване, да актуализира и усъвършенства имунизациите и да предложи високоефективни характерни медикаменти.

За да ограничим разпространяването на SARS-CoV-2, би трябвало да съблюдаваме общите противоепидемични ограничения.

Важно е огромна част от популацията да е развило имунитет против вируса. Ваксинацията ще спомогне за това в относително къс времеви период, осигурявайки самостоятелна отбрана на жителите против тежко боледуване. Последното ще способства за ограничение появяването на нови „ притеснителни “ разновидности и разновидности на вируса.

Тъй като множеството вируси, които предизвикват остри респираторни болести, се популяризират по-добре през студените месеци, би трябвало да продължим спазването на общите противоепидемични ограничения за носене на защитна маска за лице, отбягване тук-там със скупчване на хора, учестена стерилизация и постоянно проветряване на пространствата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР