„Важно е да кажем заедно „Да, искаме уважавана България в

...
„Важно е да кажем заедно „Да, искаме уважавана България в
Коментари Харесай

Мария Габриел в Несебър: Гласът на България трябва да се чува още по-силно в Европа

„ Важно е да кажем дружно „ Да, желаеме уважавана България в Европа, да, желаеме Европа, която да усещаме във всяко учебно заведение, във всяко малко и приблизително дружество, във всяко обитаемо място “. Благодарение на Несебър и неговите поданици знаем още какъв брой по-силно би трябвало да се чува гласът на България. Като комисар по цифрова стопанска система и общество не мога да не приказвам за туризма, за това какъв брой е значим той за бизнеса. Искам да ви насоча към опциите, които дават новите технологии. Защитили сме и до този миг нови вероятности, нови финансови принадлежности за бизнеса и туризма, с помощта на новите технологии. Те разрешават всеки да се усеща осъществен и в всекидневието си, и със фамилията си, и в професионалния си живот. Бъдете дейни на 26-и май, с цел да продължим да демонстрираме красивото лице на България пред Европа “.

Това сподели пред над 240 поданици в Несебър лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за европейските избори Мария Габриел. На срещата в читалище „ Яна Лъскова “ участваха националният представител Димитър Бойчев и общинските съветници от партията. „ Като човек от района, няма по какъв начин да не правя оценка протичащите се промени. Европа може да звучи далечно на някого, само че Несебър е дал доста на Европа със история си, просвета и дух. Градът се трансформира в последните години в една от най-атрактивните дестинации, конкурираща се с одобрените курорти на Средиземно море. За всичко това заслуга имате жителите на Несебър, дружно градим по-добра среда. Усилия поставя и бизнесът, който движи развиването и дава по-добри шансове за работа и по-високи приходи “, показа бургаският претендент за евродепутат Ивелина Василева.

Тя добави, че морето дава доста вероятности за развиване на района. „ Това е моята идея - да работим за развиването на Черноморския район, за чисто море, за чист въздух. Изградихме пречиствателна станция, която обслужва 7 обитаеми места – най-голямата на Черноморското крайбрежие. Тя дава опция водите на Черно море да са доста по-чисти и да привличаме повече туристи. Изградихме и уреди за обработка на отпадъците, подготвихме и нов план. Вече има подадено планово предложение от ВиК - Бургас за пречиствателната станция, която обслужва Св. Влас и Елените “.

По време на срещата в залата на несебърското читалище Ивелина Василева, разяснява още, че най-съществен и дълго чакан за региона е планът за построяването на четирилентовия път Бургас-Слънчев бряг.

„ Вече стартира построяването на последната шесткилометрова права от обхода на Поморие. След като завърши, ще отчетем едно напълно изпълнено заричане. Това е план, който е чакан повече от 40 години. Той се случва със сериозната поддръжка на премиера Борисов, с финансиране, обезпечено от държавния бюджет, поради положителната финансова конюнктура в страната, постоянното ръководство и в стопански, и във финансов проект. Продължаваме да работим и за привличане на повече средства по линия на европейската взаимност. Вече е подписан и договорът за уголемение на рибарското пристанище на Несебър, което като се изключи че дава по-красив образ на града, дава и повече шансове за риболовците, дава и повече шансове да дебаркират яхти и лодки. Ще продължим да работим в Европа България да бъде представлявана от хора, които знаят, могат и познават механизмите на работа на европейските институции, които могат да отстояват българския народен интерес “, съобщи Ивелина Василева, представена от пресцентъра на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР