Важно е да гласуваме, за да продължи европейската солидарност да

...
Важно е да гласуваме, за да продължи европейската солидарност да
Коментари Харесай

Андрей Ковачев: Важно е да гласуваме, за да продължи европейската солидарност да бъде част от нашия живот

Важно е да гласуваме, с цел да продължи европейската взаимност да бъде част от нашия живот. Това съобщи претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Андрей Ковачев по време на фолклорен концерт в парк „ Герена “, проведен от ГЕРБ-Подуяне.

На събитието участваха народните представители Евгения Алексиева, Тома Биков и Евгени Будинов, кметът на Подуяне Ева Митова, общинският консултант Силвия Христова, районният ръководите на ГЕРБ-Подуяне Мария Димитрова, членове на управлението и доста жители.



Андрей Ковачев акцентира, че помощта от Европа трансформира нашия живот и модернизира градската среда, построяват се детски площадки, детски градини, спортни уреди. Той добави, че София е непрекъсната столица на спорта, а инвестицията в него предлага достъп до деен здравословен метод на живот, тъй като високата физическа интензивност е предварителна защита против експанзията.

„ Ще продължим да работим за бъдещето на младежите, с цел да имат те достъп до качествено обучение “, сподели Ковачев. Той добави, че да бъдем равни с другите европейски нации зависи от нас, по тази причина е нужно на 26 май всеки да отдели няколко минути и да гласоподава с номер 12 в интегралната бюлетина.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР