Важните ръководни фигури в Борусия (Дортмунд) се събраха на спешно

...
Важните ръководни фигури в Борусия (Дортмунд) се събраха на спешно
Коментари Харесай

Спешна среща в Борусия Дортмунд след тежката загуба от Рейнджърс

Важните управителни фигури в Борусия (Дортмунд) се събраха на незабавно заседание, откакто нощес "жълто-черните " изненадващо бяха разгромени вкъщи от Глазгоу Рейнджърс с 2:4 в първа плейофна среща в шампионата Лига Европа.

Изпълнителният шеф Ханс-Йоаким Вацке, спортният шеф Михаел Цорк, отговорникът за първия тим Себастиан Кел, както и старши треньорът Марко Розе са се събрали за диалози, с цел да разискват има или няма рецесия в тима, твърди телевизия Скай. Към момента от клуба Борусия (Дортмунд) отхвърлят какъвто и да е коментар по въпроса.

Розе към този момент пое отговорност за представянето на тима в по-ранно изявление по телевизия RTL, само че се зарече да предприеме твърда линия против звездите, които са се показали под равнището си.

Борусия (Дортмунд) се намира на 6 точки от водача Байерн (Мюнхен) в борбата за купата в Бундеслигата, а през уикенда Розе ще изведе своя отбор в среща с някогашния си тим Борусия (Мьонхенгладбах). Въпреки дребната разлика в точките с баварския исполин, отборът от Дортмунд се показва много нерешително, откакто отпадна в груповата фаза на Шампионската лига и в шампионата за Купата на страната, където бяха съкрушени от силноиграещия втородивизионен Санкт Паули.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР