Важна среща на стадион “Христо Ботев в Пловдив - на

...
Важна среща на стадион “Христо Ботев в Пловдив - на
Коментари Харесай

Гонзо инспектира Колежа, но не взе решение дали може да се играе мачът с Унгария

Важна среща на стадион “Христо Ботев ” в Пловдив - на нея бе разисквано дали дуелът сред България и Унгария може да се играе там.

На срещата участваха техническият шеф на БФС Георги Иванов, ръководителят на ЗС на БФС-Пловдив Огнян Златков, представители на полицията в Пловдив, както и строителят на “Колежа ” Илиян Филипов.

По време на събитието Филипов е удостоверил писмото, което през вчерашния ден изпрати към Общината, в което се предлага да не се играят срещи на стадиона в интервала 13 ноември - 20 ноември поради монтажни действия на тежки детайли от козирката.

След това е била направена обиколка на стадиона, с цел да се реши дали полицията може да охранява идния дуел, на който се чака митинг от страна на почитателите срещу ръководството на футболния ни съюз.

В последна сметка решение дали дуелът ще се организира в Пловдив, или не, не е било взето през днешния ден и такова се чака в понеделник да стане ясно. 

Първоначално европейската подготовка сред България и Унгария трябваше да се организира на стадион “Васил Левски ” в София, само че по препоръчване на Европейската футболна централа срещата бе изместена в Пловдив без допускане на почитатели, които да гледат онлайн.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР