Важна е голямата картина, не детайлите. Детайлите сме ги предвидили

...
Важна е голямата картина, не детайлите. Детайлите сме ги предвидили
Коментари Харесай

Симеонов: ПП са раздвоени кое е по-малкото зло – да останат в опозиция или да управляват с ГЕРБ

" Важна е огромната картина, не детайлите. Детайлите сме ги планували от дълго време, преди шест месеца ги гледахме същите. Големият въпрос е дали са се разбрали нещо, само че откакто приказват за управническа стратегия, значи вратата за взаимоотношение е отворена. Като че ли Политическа партия осъзнава, че би трябвало да бъдат една концепция по-конструктивни. Но колкото и да са градивни, те са анти-ГЕРБ план ", съобщи пред БНТПърван Симеонов, политолог.

Симеонов съобщи, че Бойко Борисов желае да падне стигмата от него.

" Да не забравяме, че имаше наказания по " Магнитски ". От друга страна, силата на Политическа партия беше в анти-ГЕРБ реториката им. Трябва да продадат нещо на своите гласоподаватели, с цел да стане тази коалиция. Много е тежка обстановката, всичко е гадаене. Политическа партия са раздвоени вътрешно кое ще е по-малкото зло – дали да не останат в съпротива или да ръководят дружно с ГЕРБ ", сподели още той.

" Ако България има евроатлантическо държавно управление, добре, само че пък Василев е прав: " Ако ние с ГЕРБ сме дружно, кой е съпротива? " Ще Ви кажа кой – Костадин Костадинов. Голямата картина е следната – България избира постоянен, само че противен вид, или логически и прагматичен вид, само че българският народ ще го оставим да бъде стопанисван от Костадинов ", посочи Симеонов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР