Важен съюзник на президента на САЩ Доналд Тръмп го прикани

...
Важен съюзник на президента на САЩ Доналд Тръмп го прикани
Коментари Харесай

В Републиканската партия притискат Тръмп да приеме загубата от Байдън

Важен съдружник на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп го прикани да приключи опитите си да преобърне си от Джо Байдън на президентските избори в Съединени американски щати.

Бившият губернатор на щата Ню Джърси Крис Кристи назова правния екип на президента " национално разстройване ".

Тръмп отхвърли да се признае загубата си на изборите, като направи голословни изказвания за всеобщи изборни измами.

Мнозина републиканци поддържаха неговите правосъдни старания, само че дребен, само че възходящ брой обществено изричат рецензии и противоречие.

В събота Тръмп претърпя огромен удар в Пенсилвания, откакто арбитър отхвърли иск от предизборния щаб на Тръмп, пробвайки оповестяване на невалидни на милиони гласове по пощата в оспорвания щат.

В остра присъда арбитър Матю Бран съобщи, че на съда са му показани " изопачени правни причини без съображение и спекулативни обвинявания ".

Този ход проправя пътя за Пенсилвания да удостовери по-късно в понеделник успеха на господин Байдън - определеният президент на Демократическата партия води с повече от 80 000 гласа.

Кампанията на Тръмп обаче апелира решението.

Очаква се господин Байдън да победи президента Тръмп с 306 на 232 в изборния лицей на Съединени американски щати, който дефинира кой да стане президент - надалеч над 270, които му трябват, с цел да завоюва.

Говорейки пред предаването на ABC Тази седмица в неделя, господин Кристи, някогашен губернатор на Ню Джърси, сподели: " Честно казано, държанието на юридическия екип на президента беше национално разстройване ".

Той сподели, че лагерът на Тръмп постоянно разисква изборна машинация " отвън правосъдната зала, само че когато влязат в правосъдната зала, те не пледират за машинация и не спорят за машинация ".

" Бях последовател на президента. Два пъти гласувах за него. Но изборите имат последици и не можем да продължим да се държим по този начин, като че ли тук се е случило нещо, което не се е случило. "

Г-н Кристи беше първият губернатор, който утвърди господин Тръмп като претендент за президент още през 2016 година Той също по този начин оказа помощ за подготовката на американския президент за дебатите му с господин Байдън по-рано тази година.

Той открои за рецензия Сидни Пауъл, юрист, който се появи с правния екип на Тръмп по време на конференция в четвъртък, който, без да даде доказателства, съобщи, че електронните системи за гласоподаване превключват милиони бюлетини на Байдън и че той също печели с помощта на " комунистическите пари ".

Но в неделя акцията на Тръмп излезе с изказване, с което се дистанцира от госпожа Пауъл, заявявайки, че " тя практикува сама по себе си " и " не е била член на правния екип на Тръмп ".

Туит от президента Тръмп по-рано този месец я уточни категорично като част от екипа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР