Вагон от бързия влак Бургас - София дерайлира при навлизане

...
Вагон от бързия влак Бургас - София дерайлира при навлизане
Коментари Харесай

Влаковете от София с огромни закъснения заради инцидента на Централна гара


Вагон от бързия трен Бургас - София дерайлира при нахлуване в столичната Централна гара.

Пострадали при случая няма, само че породиха съществени усложнения за пътуващите. 150 индивида посрещнаха днешния празничен ден в дерайлиралия трен. Хората се паникьосаха, само че всички до един са добре и невредими. Голяма част от тях обаче са ядосани, тъй като проектите има за празниците са провалени.

Малко преди 6 ч. сутринта влакът Бургас София навлиза в Централна гара. Третият вагон излиза от релсите и събаря електрически дирек, прекъсвайки зареждането на цялата гара. Във влака има 150 души, всички са невредими, само че уплашени.

Инцидентът се проверява, само че умозаключение още няма. Не е ясно и по кое време ще бъдат преодолени всички вреди.

„ Няма потърпевши пасажери, няма потърпевш личен състав, само единствено третият вагон, който е дерайлирал от стоманения път “, сподели Бойчо Скробански от Националния ръб за следствие на катастрофи.

От НКЖИ оповестиха публично, че се води следствие за определяне на аргументите за случая.

Част от пасажерите са били за София, само че други са желали да продължат пътуването си. За тях е бил обезпечен рейс. Заради случая влаковете в цялата страна, тръгващи от София, се движеха с големи закъснения, някои - по 200 минути.

Последните месеци влаковите произшествия зачестиха. На 23 юли товарен трен дерайлира в Искърското дефиле. Пострадали нямаше, товарната комбинация, натоварена със скрап, аварира в региона на село Зверино.

На 3 ноември влакът София-Варна се възпламени край Каспичан. Леко потърпевш е единият от машинистите. Няма потърпевши пасажери. Изгорели са три вагона.

На 30 ноември дерайлира локомотивът на пътническия трен София - Бургас след удар в канара на релсите. Инцидентът стана сред гарите Клисура и Христо Даново.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР