Вагиналните парни бани са естествено средство за почистване и детоксикация. Това

...
Вагиналните парни бани са естествено средство за почистване и детоксикация.
Това
Коментари Харесай

Имате тази билка в градината, но не знаехте, че тя изцелява интимните части, убива всички видове гъбички и третира маточната фиброза

Вагиналните парни бани са естествено средство за разчистване и детоксикация.

Това лекарство, което се загатва, не е ново и се трансформира в доста известна спа-мода. За благополучие е елементарно да се прибера у дома.

Парните бани би трябвало да се правят един или два дни след цикъла (не се предлага да вършиме това по време на бременност или в случай че смятате, че сте бременна), детоксикирате и да се справите с несъответствието в шийката на матката и матката.

И това е забавно: 20 натурални продукта против гъбична зараза

Тези вани също по този начин оказват помощ да се окисли кръвта, да се почистват мембраните на вагиналната и маточната тъкан, да се отстраняват замърсителите от тялото, да се управлява менструалния цикъл, да се отстраняват инфекциите, породени от гъбички, или вагинални кисти и маточни фиброиди.

Тези вагинални парни бани нормално имат дълготрайност от 20 до 45 минути и би трябвало да се погрижите за парата, която не би трябвало да бъде прекомерно гореща или прекомерно близо, с цел да се избегне изгаряне или раздразнение на вагиналната тъкан.

Следните билки са тези, които могат да се употребяват за тези вагинални вани:

- Лавандула

- Риган

- Босилек

- Розови листенца

Ето по какъв начин можете да извършите тези вагинални вани вкъщи:
Сварете 4 литра вода и направете своя избор от сушени или пресни билки. Приблизително една чаша сушени билки и в случай че употребявате пресни билки три чаши. Сварете в продължение на 10 минути, след което оставете да престои пет минути. След това напълнете билкова вода в купа или леген, оставете я да се охлади леко, с цел да избегнете изгаряне, седнете по подобен метод, без долни дрехи, че парата да има допир с интимните ви елементи. Поставете забрадка или одеало към кръста си, с цел да създадете “палатка” над купата и да избягвате излизането на парата. Оставете парата да работи за към 20 до 30 минути.
Затоплянето на интимната зона усилва притока на кръв и обезпечава по-добро хранене на клетките с хранителни субстанции, антитела и О2.

В композиция с позитивните свойства на билките резултатът е двоен.
Нормално е да се чувствате конвулсии или да имате вагинално изпускане след парната баня, изключително когато го вършиме за първи път.

Този способ може да се употребява един път или два пъти на всеки шест месеца.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР