Вадуц (Лихтенщайн) победи Левски с минималното 1:0 в първи мач

...
Вадуц (Лихтенщайн) победи Левски с минималното 1:0 в първи мач
Коментари Харесай

Страшен шок и провал за Левски! Загуби от втородивизионния Вадуц в Лихтенщайн

Вадуц (Лихтенщайн) победи Левски с минималното 1:0 в първи мач от първия квалификационен кръг на шампионата Лига Европа. Реваншът сред двата отбора е на 17 юли от 18:45 часа в София. Единственото попадение осъществя Мохамед Колибали в 14-ата минута след прелестно осъществяване, написа Блиц.

Припомняме, че Вадуц се състезава във втора дивизия на шампионата на Швейцария, защото Лихтенщайн няма личен шампионат.

Лошите вести за Левски започнаха още на загрявката, когато са контузи Хали Тиам. На негово място титуляр стартира Антони Белмонт. Делио Роси заложи на един от двамата нови досега – Давиде Мариани, а вратарят Полачек остана запаса.

В 7-ата минута Буш имаше късмет да открие резултата, само че стреля едва по земя и вратарят на Вадуц нямаше никакви проблеми. В 14-ата минута домакините шокираха Левски. Мохамед Колибали стреля отвън наказателното поле и препарира Божидар Митрев, който не съумя да се намеси по никакъв метод.

Последва избавяне на Митрев, който с една ръка извади топката, отиваща във вратата му. След това, в 28-ата минута, Яблонски имаше опция, само че се засуети и не съумя да преодолее вратаря на домакините. Левски сътвори още един късмет в 31-ата минута, когато след центриране на Кабрал, състезател на Вадуц едвам не си вкара автогол.

През второто полувреме домакините се поприбраха в своята половина и Левски разумно владееше самодейността. Заредиха се офанзиви, само че попадение по този начин и не падна. На мястото на Кабрал се появи Станислав Иванов в 59-ата минута. В 67-ата минута Цветкович нахлу отдясно в наказателното поле и центрира прострелно, само че състезател на Вадуц почисти топката съвсем пред голлинията.

Последва още една насилствена промяна след тази преди дуела – контузи се и новото попълнение Мариани в 75-ата минута. На негово място в игра влезе Станислав Костов.

До края на дуела гостите продължиха да натискат, само че не стигнаха до изравнително попадение.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР