Вадачът, който се издирваше, е мъж на около 40 години,

...
Вадачът, който се издирваше, е мъж на около 40 години,
Коментари Харесай

Задържаха джигита, потрошил майка и дете на кръстовище във Варна


Вадачът, който се търсеше, е мъж на към 40 години, недееспособен. След случая е напуснал местопроизшествието, като е изоставил автомобила си наоколо до мястото на злополуката, кръстовището на бул. " Цар Освободител4 и ул. " Ана Феликсова ". Пъ-късно колата е открита, а не след дълго е открит и виновникът за случилото се. 

Шофьорът на пежото е тестван за алкохол и опиати. Майката, на към 40 години и детето, на 6 годинки, са добре. След случая са били превозени за обзор в МАБЛ " Св. Анна " с травми. Нямат съществени контузии, допълниха през днешния ден от " Пътна полиция ". 

По-рано през днешния ден от полицията във Варна оповестиха, че сигнал за произшествието е подаден сутринта в 09:20 ч. Лек автомобил " Пежо 607 ", бял, е блъснал жена с 6-годишно дете, след което е напуснал мястото на произшествието.

От ОД Министерство на вътрешните работи Варна приканиха в случай че има очевидци, да се обадят на тел. 112, в бранш " Пътна полиция " или в най-близкото поделение на Министерство на вътрешните работи.

След като към този момент лидерът е открит, е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР