ва титанични сблъсъка видяха зрителите в първия ден от финалната

...
ва титанични сблъсъка видяха зрителите в първия ден от финалната
Коментари Харесай

Екатерина и Йоанна елиминираха Тодор в „Игри на волята: България”

ва титанични конфликта видяха феновете в първия ден от финалната седмица на обратите в „ Игри на волята: България”. Номинационна и елиминационна битка сложиха на тестване силите на участниците, като ги изправиха пред комплицирани провокации. Втората борба се оказа и последна за Тодор – „ стоманеният човек” в приключенското риалити тази година напусна откакто беше съкрушен от сестрите Йоанна и Екатерина.



Първата среща на всички играчи на Арената в самостоятелен конфликт ги изправи в конфликт за баланс и устойчивост. Построяването на задоволително висока кула от дървени плочки донесе на Ваня имунитет, а последна в тестването остана Йоанна, която се трансформира в първия номиниран участник. А малко по-късно, под знака на почтени действия и дейности на Арената, мина първият Номинационен съвет на финалистите. Бившите съотборници получиха и опцията да наддават в първия специфичен търг, от който Тодор си закупи персонално преимущество, а Вайс спомагателен номинационен глас. По време на съвета бяха изречени откровени думи, а равносметката сподели, че един против различен за оцеляване, дружно с Йоанна, ще се борят Тодор и Екатерина.



На идващия ден тримата участници се срещнаха на Арената с студен разум и мотивация за победа. Те трябваше да се оправят с тестване на мозъка, съобразителността, бързината и ловкостта, с цел да останат в играта. Многокомпонентното трасе се оказа най-трудно за първенеца по жиу-жицу, който стартира да изостава още на първия детайл. Той не съумя да стопи преднината, която натрупаха двете му съпернички и напусна „ Игри на волята: България “ на крачка от финала.



„ Игри на волята” несъмнено ме научи да си въздържам страстта и да управлявам себе си при провокации, при конфликт на отзиви и за мен беше ужасно предизвикателство да съумея да се управлявам. Надявам се да съм дал образец на другите хора на открито, на децата, на по-младите от мен – да имат чест и достолепие, да си държат на думата и постоянно да гонят фантазиите си. Да не се отхвърлят пред нищо”, сподели Тодор при отпадането си от надпреварата.



Утре играчите ще влязат в нова тежка борба за оцеляване, след която един от тях ще си тръгне от конкуренцията за 100 000 лева Оставащите битки с нараснала компликация ще предложат на феновете зрелищни обрати и неподозирани изненади. Не пропускайте да наблюдавате непредвидените събития в „ Игри на волята: България “ във вторник, сряда и четвъртък от 21:00 ч., както и по време на грандиозния край този петък от 20:00 ч. по NOVA.



Екстремното премеждие "Игри на волята: България " търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг на.

Следете всичко на и на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР