В звездната любовна селекция на наш Гришо май блесна нова

...
В звездната любовна селекция на наш Гришо май блесна нова
Коментари Харесай

Смени ли Гришо Никол с Михаела Филева

В звездната любовна селекция на наш Гришо май блесна нова звезда. И то родна.
 Григор Димитров към този момент е №31 в света
Все по-усилено се твърди, че най-хубавият ни тенисист Григор Димитров има връзка с известната българска певица Михаела Филева. 

От известно време се шуми за раздялата на Гришо и Никол Шерцингер, като новината не e публично потвърдена от нито един от двамата. 

Интересното е, че още в края на предходната година Димитров разкри, че е обожател на Филева. Той пусна в " Инстаграм " клипче от фитнес залата под съпровода на новия шлагер на певицата - " Цяла нощ ".  " Най-доброто от България - Михаела Филева ", написа Гришо към клипчето, с което притегли вниманието.



Упорито се приказва, че след прибирането си у нас от шампионата от Големия шлем - Открито състезание на Австралия - Григор се е виждал на няколко пъти с красивата Михаела.



Съвсем неотдавна в интернет пространството се появиха клипчета от леглото на Шерцингер със старото  гадже - водачът от Формула 1 Люис Хамилтън. Според формалната информация хакери са популяризирали видеото, само че съществува и версия, съгласно която самата Никол е пуснала клипчетата, с цел да накара Григор да ревнува. 

Преди връзката си с нея хасковлията имаше плевел романс и със секс признака на международния тенис Мария Шарапова
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР