В зверската катастрофа с петима загинали, която стана днес на

...
В зверската катастрофа с петима загинали, която стана днес на
Коментари Харесай

И две деца сред жертвите край Омуртаг

В зверската злополука с петима починали, която стана през днешния ден на пътя сред София и Варна, близо до разклона за омуртагското село Камбурово, има и две деца, потвърдиха от ОД на Министерство на вътрешните работи - Търговище.

В търговищката полиция сигналът за произшествието е получен в 15.58 часа. На място проверяващите открили, че джип " Рено ", пътуващ към София, ненадейно навлязъл в насрещната лента за придвижване и се сблъскал челно с лек автомобил " Ситроен " с шуменска регистрация. В него пътувало семейство с две деца. Шофьорът на софийския джип, който бил на забележима възраст над 60 години, бил самичък в колата. Възможно е той да е получил здравословен проблем или да го е заслепило октомврийското слънце и това да е причина да навлезе челно против " Ситроен " -а. Всички участници в злополуката са починали на място.

В " Ситроен " -а са умряли две деца - момиченце на към 3 и момче на към 10 години. Баща им бил на 45 години, а майка им - на 35 години.

В момента огледът на местопроизшествието продължава, а придвижването е отбито по околни направления. На място дойде и автомобил с мощна лампа, което значи, че огледът ще продължи и по мрачно. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР