В зоопарк Бургас, който е частна собственост, не се допускат

...
В зоопарк Бургас, който е частна собственост, не се допускат
Коментари Харесай

Ламата Корона и муфлонът Вируслав се родиха в Бургас

В зоопарк " Бургас ", който е частна благосъстоятелност, не се позволяват гости поради изключителното състояние в страната и ограниченията против разпространяването на ковид в България, само че откакто всичко отмине искащите ще могат да видят две новородени - бебе алпака (от рода лама) и бебе муфлон. Алпаката е женска и е кръстена Корона, а муфлонът е мъжки и се споделя Вируслав.

 Снимката е изпратена на
Снимката е изпратена на " Дневник " от Кръстьо Дъбов

Собственикът на зоопарка Кръстьо Дъбов описа пред " Дневник ", че там " животът кипи с цялостна мощ " и скоро чакат новородени. " В момента в средата на бременността са белите полярни вълци. Имаме три понита, които са бременни също, нутрии, бодливи свинчета, миещи мечета също ", изброява притежателят. Имената на идващите новородени няма обаче да бъдат отдадени на ковид.

" Идеята на имената, които в този момент дадохме беше да се внесе свежа нотка. Защото на всички места четем единствено статистики за ковид и хората към този момент са се побъркали. С имената Корона и Вируслав искахме единствено да разведрим ситуацията, макар че одобряваме съществено международната рецесия ", изяснява Кръстьо Дъбов.

Коронавирусът е най-голямата тематика за България и света, само че в случай че желаете да следите елементарно какво друго си коства да знаете, четете новата графа " Новини без ковид "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР