В зоните, които не са засегнати от коронавируса, не е

...
В зоните, които не са засегнати от коронавируса, не е
Коментари Харесай

Фамозна идея от властта: Местата в театрите да се продават през едно

„ В зоните, които не са наранени от ковид, не е нужно да се ползват крути ограничения. Само задоволителна обществена отдалеченост “, сподели ген. Венцислав Мутафчийски. Премиерът Бойко Борисов заяви, че следователно ще бъдат преразгледани ограниченията за затваряне на театрите.
Идеята е да се продават билети през едно място, тъй че хората в залите да не седят прекомерно близо един до различен. Премиерът подреди на министъра на културата Боил Банов да прегледа тази опция. „ Аз желая да имаме театри. Вчера чух една нелепост, че сме спрели театрите, с цел да не плащаме субсидии. Не, това не е задачата. Щабът предлага и ние изпълняваме “, изясни той.

Премиерът Бойко Борисов разгласи, че през миналата нощ гранични служители на реда са предотвратили първия опит за контрабанда на 7500 маски. „ Днес чакаме маските и защитните дрехи – два ТИР-а би трябвало да дойдат тази вечер от Турция. Това е жест на другарство към България от Турция, тъй като те имат възбрана за изнасяне на такива защитни дрехи “, изясни той.

„ Няма смисъл от нервност, вършим всичко това, с цел да може хората да са оптимално спокойни “, сподели Борисов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР