В знак на протест общинските съветници от ПГ 5 сложиха

...
В знак на протест общинските съветници от ПГ 5 сложиха
Коментари Харесай

В знак на протест общинските съветници от ПГ 5 сложиха противогази

В знак на митинг общинските съветници от ПГ 5 сложиха противогази и напуснаха залата, откакто гласоподаваха срещу построяването на цех за комбинирано произвеждане на сила в София с оползотворяване на RDF - боклуци.

Приет беше отчета на кмета за вдишване на дълг в размер до 67 млн. евро.

Докладът на ПГ 5 за анулация на решението за създаване на апаратура за комбинирано произвеждане на сила в София с оползотворяване на RDF - трета фаза на интегрирана система от уреди за отнасяне на битовите боклуци на Столична община, беше отритнат на постоянното съвещание на Столичния общински съвет през днешния ден.

Докладът на кмета Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си... към профила за предложение за вдишване на дълготраен общински дълг в размер до 67 млн.евро и одобрение на документите, свързани с осъществяването на плана се одобри с гласовете на общинските съветници от Герб, Прошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния регион Лозенец... към профила (независим), Борислав Бориславов (СДС), Антон Койчев (СДС), Радослав Абрашев (СДС), Трайчо Трайков Трайчо Трайков е някогашен министър на стопанската система, енергетиката и туризма в... към профила (ДСБ), Стефан Марков (ДБГ) и Иветка Петрова (РБ).



Отхвърляйки отчета на ПГ 5 и приемайки отчета на кмета, общинските съветници от политическа група 5 отхвърляме да поемем политическата отговорност за това решение. Но носейки всички следствията от това решение, се надяваме едно от последствията да не е носене на противогази, сподели Светльо Витков Светослав Емилов Витков, още прочут като Светльо Витков или Светльо от... към профила.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР