В знак на признателност ръководството на Южноцентралното държавно предприятие (ЮЦДП)

...
В знак на признателност ръководството на Южноцентралното държавно предприятие (ЮЦДП)
Коментари Харесай

Парични награди за 362-ма служители от горски стопанства, участвали в гасенето на пожари

В знак на благодарност управлението на Южноцентралното държавно дружество (ЮЦДП) в Смолян взе решение да стимулира финансово горските чиновници, присъединили се интензивно в гасенето на множеството пожари през лятото на 2021 година.

362-ма най-активни чиновници, посочени от шефовете на териториалните поделения ще получат добавка към месечното си заплащане до 600 лева според от степента и броя на дните, в които са взели участие при потушаването на пожарите.
 Дунчев: Малка част от горските пожари са зародили по естествена причина Дунчев: Малка част от горските пожари са зародили по естествена причина
Само дребна част от пожарите в горите са с естествена причина. Това съобщи изпълнителния шеф на Изпълнителната организация по горите Ал...

Най-много всред всичките 30 стопанства, в които има наградени чиновници – 40 души, получават тласък от горското в Доспат.

Припомняме, че на 15-ти септември гръмотевица падна в местността „ Кабата “ – регион на село Змейца, и от нея се разгоряха дърветата. С напъните на пожарната в Доспат и Девин, горските чиновници и локални поданици, огънят бе сподавен за близо три дни, само че бе унищожена 50 декара иглолистна гора.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР