В здравното министерство днес бяха отворени постъпилите в срок 28

...
В здравното министерство днес бяха отворени постъпилите в срок 28
Коментари Харесай

Здравното министерство отвори офертите за щадящи тестове за малките ученици

В здравното министерство през днешния ден бяха отворени постъпилите в период 28 предложения за щадящи проби за дребните възпитаници. Това стана в наличието на избраната за задачата комисия, медии и представител на МОН.

Покана до всички заинтригувани лица за закупуване на бързи антигенни проби за осъществяване на самостоятелно неинвазивно проучване на SARS-CoV-2 за скрининг на възпитаници от 1-4 клас и обезпечаването на по-продължително осъществяване на образователния развой присъствено беше оповестена на 26 октомври. Крайният период за показване на предложения беше през вчерашния ден, 29 октомври, до 17:30 часа. 

Общото належащо количество проби, посочено в поканата, е до 400 000 броя, като тестванията би трябвало да се извършват с проби от слюнка. Всеки участник можеше да предложи разнообразни количества проби, според от опцията си да извърши доставка в период до три работни дни след подписване на контракт. 

Критериите за избор на реализатори са най-ниска препоръчана единична цена и най-кратък период за доставка. Няма ограничаване във връзка с броя реализатори, с които ще бъдат подписани контракти. 

В началото на идната седмица деветчленната комисия ще показа на министъра на опазването на здравето доктор Стойчо Кацаров отчет по отношение на класирането на участниците, след което ще бъдат подписани контракти за обезпечаване на щадящите проби за деца. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР