В здравната система цари хаос. Липсва достъп до качествено, добро

...
В здравната система цари хаос. Липсва достъп до качествено, добро
Коментари Харесай

Манолова разкри дали има проекти със Слави Трифонов

В здравната система царува безпорядък. Липсва достъп до качествено, положително и съвременно здравно обслужване. Причина за това е натрупването на проблеми, които не са решавани с години. Виновни са проблемите в здравната система са тези, които я управляват. В момента това е Кирил Ананиев. За последната година той даде обещание доста неща, само че нито едно от тях не се случи.

Това сподели в предаването " Офанзива " по Канал 3 омбудсманът Мая Манолова. " Заплатите на медицинските сестри са обидни и унизителни. Медицинските сестри в България са експлоатирани. За мен тази специалност би трябвало да бъде оповестена за предпазена и страната да направи всичко, с цел да избави тази специалност у нас. В момента междинната възраст за сестра е над 50 години. Екзотика е да видиш млада здравна сестра. Аз заставам твърдо зад медицинските сестри и техните претенции. Увеличават се случаите, при които има напън върху сестрите за преустановяване на митингите. Нагло е, че министърът се прави, че не вижда техните митинги. За мен би трябвало да има и предпазени лечебни заведения ", безапелационна беше Манолова.

" Все повече нараства невъзможността на българина да си заплаща заемите. Тегленото на заеми се дължи на доста фактори - ниските приходи, невъзможността да се заплащат сметки, горива. Фирмите за бързи заеми се пробват по всякакъв начин да мачкат бедния българин. Трябва да има надзор и лицензионен режим на компаниите за бързи заеми. Сега механизмите за наказания не работят. Наказанията на тези компании остават някъде надалеч и доста постоянно те изобщо не ги извършват ", разкри Мая Манолова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР