В Здравей, България по Нова Тв Нана коментира съвместните си

...
В Здравей, България по Нова Тв Нана коментира съвместните си
Коментари Харесай

Нана нахлу в ефира и разкри нещо притеснително: Хирурзи се държат грубо с жени, които имат рак на гърдата и...

В „ Здравей, България ” по Нова Тв Нана разяснява взаимните си дейности с Ейвън за събиране на средства за поддръжка на дамите с рак на гърдата. Тя разкри и един притеснителен факт - лекари и изключително хирурзи показвали жестоко и нехуманно отношение към болните си пациентки.

Тв водещата, обаче внимателно отклони въпроса на Виктор Николаев по какъв начин протича нейната борба с заболяването.

Ето какво съобщи Нана:

„ Когато навлязох в ремисия след тежко лекуване, ме обвзе страха дали болестта няма да се върне. Ето за какво в този момент се срещам с дами, които имат същата болест, желая да съм до тях, да ги поддържа и да им оказа помощ. Днес, когато ви гостувам, сестра ми е в болница за следващата интервенция. Точно за това е значима поддръжката, както на донори, по този начин и на организации.

Ти се въртиш в един тунел, от който мислиш, че като си излязъл, си се избавил, само че след три години вълната те залива още веднъж...

Медицината е тази, която може да ни помогне. Защото едно е да имаш пеницилин и друго да ядеш мухлясъл самун.

По тази прорама с Ейвън обикаляме страната и вършим всичко това, което в София - безвъзмездни профилактични прегледи, самостоятелни, на практика и юридически съвещания, групи за взаимопомощ. Работим със съпрузи, близки, деца, имаме създадени стратегии с психолози. Раздваме разграничи помощни средства, раздаваме сутиени гратис. Един първокласен медицински сутиен е над 80 лв., от време на време 100 и нагоре.

Иначе лекари, изключително хирурзи си разрешат да крещят на пациенти, които са уплашени. Да се държат жестоко и нечовешко към тях. Не мога да ви опиша какво е да видиш интелигентни дами – юристи, счетоводителки, да бъдат нагрубявани, откакто са разрешили да попитат по какъв начин се развива лекуването им. На колене им падат да се молят на лекарите, а те ги отпращат при някой различен. Нека тези лекари си трансформират отношението, с цел да не се постанова да влизаме със скрити камери. ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР