В завода на Seat в испанския град Марторел започна серийното

...
В завода на Seat в испанския град Марторел започна серийното
Коментари Харесай

Най-малкото Audi вече се произвежда в завода на Seat

В завода на Seat в испанския град Марторел стартира серийното произвеждане на А1 - второто потомство субкомпактния хечбек. Автомобилът е на монтажната линия дружно с моделите Seat Ibiza и Aronaа. Предишното потомство на А1 се сглобяваше в завода в Брюксел.

" През последните години в завода в град Марторел работят висококвалифицирани чиновници. Благодарение на това на същите поточни линии се извършваше производството на кросоувъра Audi Q3, който стана доста сполучлив. Според нас това дружество е идеалното място за сглобяване на новия Audi A1 ", сподели Петер Кеслер, член на Съвета на шефовете, отговарящ за производството и логистиката на Audi.

Новото потомство A1 бе показано на автомобилното ревю в Париж. Колата е с дължина 4,03 м и ширина 1,74 м. Audi A1 е издигнат върху модулното шаси на групата Volkswagen - MQB A0. Същата архитектура употребяват VW Polo и Seat Ibiza. Благодарение на тази платформа са увеличени размерите на весрията с пет порти. Така свободното пространство за краката на пасажерите на задната седалка е увеличено, а размерът на багажното поделение е повишен с 65 л - до 335 литра.

Базовата версия на новия модел е оборудвана с трицилиндров бензинов мотор с работен размер от един литър. Мощността на елемента е 95 и 118 конски сили. Освен това клиентите имат разполагаем 1,5-литров четирицилиндров турбомотор с мощ 150 конски сили. Трансмисията е шестстепенна механична или седемстепенна роботизирана скоростна кутия с два съединителя.

Топ осъществяването на A1 бе оборудвано с двулитров турбодвигател с 200 к.с., работещ единствено с шестстепенна скоростна кутия S tronic. През 2019 година ще се появи напълно " гореща " трансформация S1 с мотор с мощ 250 к.с. и задвижване на всички колела. Дизелови мотори за новия A1 не се плануват.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР