В зависимост от развитието на икономиката, нивото на заплащане и

...
В зависимост от развитието на икономиката, нивото на заплащане и
Коментари Харесай

Развиват този вид недвижими имоти

В взаимозависимост от развиването на стопанската система, равнището на възнаграждение и задграничният интерес през годините другите сегменти от пазара на недвижими парцели се развиват с разнообразни темпове. Несъмнено най-силен остава пазарът на жилища и това е изцяло разумно като се има поради, че там и ползата е максимален.

По отношение на юридическите лица – компании и производители, акцентът е в офис сегмента, логистичните центрове, само че и индустриалните зони. Последните стават се по-атрактивни, без значение от огромната пречка – неналичието на задоволително фрагменти. Възраждането и модернизирането на индустриалните ни зони набира скорост, както и образованието на фрагменти още от ученическата пейка. Доказателство за това е откритият Център за професионално образование „ Тракия” в Пловдив. По време на формалната гала вицепремиерът Томислав Дончев разгласи, че няколко държавни ведомства сега приготвят Закон за индустриалните зони. На първо място те целят облекчение процедурите на бизнесмените, защото сега се налагало те да изчакват с години.

Целта е да могат да бъдат развиване и останалите зони сходно на „ Тракия икономическа зона”, в която има над 180 компании. За последните 23 години там са вложени 2 милиарда EUR. Вложенията за 2018 година възлизат на 150 млн. лева
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР