В затвора спах в килия с още 23-ма мъже, признава

...
В затвора спах в килия с още 23-ма мъже, признава
Коментари Харесай

Ванко 1 с шокиращи разкрития: Спах с 23-ма мъже в затвора!

" В пандиза спах в килия с още 23-ма мъже ", признава в изявление за в. " България през днешния ден " Ванко 1. Рапърът твърди, че 5-те години, които е прекарал в пандиза, са най-кошмарните в живота му. А най-голямото факсимиле било, че от там излизаш друг. Той си бил все същият.

Ванко 1 бе наказан за сводничество през далечната 2003 година и лежа на топло съвсем 5 години. Той влезе зад решетките в пика на кариерата си. След това по този начин и не съумя да възвърне основните си позиции в шоубизнеса, макар че направи два сполучливи дуета с Азис.

" Условията, когато лежах в пандиза, бяха в действителност ужасни. Сега е надалеч по-добре, макар че също се оплакват момчетата, които са с присъди. Но тогава бяхме натъпкани в килията, човек върху човек. По едно време бяхме 24-ма души! Нямаше и тоалетна и трябваше да се изхождаме в легени и кофи ", спомня си за кошмара рапъра.

В момента Ванко 1 живее в Пловдив и тренира интензивно във фитнеса. Твърди, че се занимава с продуцентска активност. За последно името му нашумя преди година, когато влезе във " ВИП Брадър ", само че седмица по-късно бе заставен да напусне шоуто. Той твърди, че си е тръгнал непринудено, тъй като имал здравословен проблем.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР