В защита на ресторантьорите и Милко Калайджиев застана фолкпевецът Галин.

...
В защита на ресторантьорите и Милко Калайджиев застана фолкпевецът Галин.
Коментари Харесай

Галин СКОЧИ в защита на Милко Калайджиев: Той ви е последната грижа

В отбрана на ресторантьорите и Милко Калайджиев застана фолкпевецът Галин . Младата звезда на „ Пайнер " поддържа задочно сътрудника си Милко, изтъквайки, че има доста пo-важни неща, на които би трябвало да се обърне внимание, преди да се глобяват притежатели на заведения за хранене, разрешили си да отворят порти за частни празненства.

„ Хората умират пред лечебни заведения... За там инспекции не вършиме ли? Но когато налагате санкции за заведения за хранене и други заведения, сте доста изрядни! Колко доста хора от ресторантьорския отрасъл още чакат парите от мярката „ Запази ме ”! Кой кого ще санкции, че ги оставихте без средства по празници? “, избухва Галин , безапелационен, че частните купони би трябвало да са последна грижа на ръководещите.

Фолкпевецът твърди, че има другари в сектора, които чакат да им се изплатят обещаните пари и към този момент месеци са без работа. Самият Галин бе индивидът, който при първото затваряне на нощните заведения у нас през миналата пролет поведе сътрудниците си на митинг против ограниченията.

По-възрастният сътрудник на Галин Милко Калайджиев единствено преди дни бе изловен да пее на частно празненство в Пловдив. Мустакът на републиката бе на незаконен ваучър, а мотивът бе рожден ден на негов непосредствен другар, в чието заведение се организира празненството, написа „ България Днес “.

Самият Милко твърди, че някой преднамерено ги е натопил. Той разясни, не е бил наясно какъв брой посетители ще има на събитието. Певецът показа, че е останал изумен от техния брой. На Калайджиев му бе наложена санкция.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР