В зашеметяващ вид се появи Гала в новогодишното предаване на

...
В зашеметяващ вид се появи Гала в новогодишното предаване на
Коментари Харесай

Буря в интернет заради минижупа на Гала

В замайващ тип се появи Гала в новогодишното предаване на Нова телевизия „ Маскираният певец”, видя Hotnews.bg. 52-годишната водеща бе в рокля с утлра пай минижуп начело, а откъм гърба дрехата бе увенчана с доста кормила и дълга до земята пола. Появата й на сцената очевидно подвигна настроението на публиката и водещите Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, само че някои от следовниците й в инстаграм не харесаха провокативния й тип.



Той се дължи на стилистката на предаването Кремена Халваджиян, само че множеството фенове упрекнаха непосредствено Гала. „ Красива жена си И може да изглеждаш зашеметяващо стилна, само че за какво си излагаш по този начин не знам”, е единствено един от отрицателните мнения, който към момента не е заличен в персоналния профил на Гала. Други обаче са безапелационни, че това е просто следващата сченична дреха, с която водещата на „ На кафе” притегля вниманието към себе си и с нея тя наподобява като холивудска звезда.

В интерес на истината би трябвало да признаем, че роклята бе най-забележителното в „ Маскираният певец” на Нова година, където още веднъж се появиха Прея, Дивна и Михаела Маринова. Този път като артист се изяви и продуцентът Магърдич Халваджиян, който незабавно бе разпознат от панела.

фотоси:инстаграм церемония на кафе
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР