В западния германски град Висбаден започна процесът на 22-годишния иракски

...
В западния германски град Висбаден започна процесът на 22-годишния иракски
Коментари Харесай

В Германия съдят иракски мигрант, изнасилил и убил 14-годишно момиче

В западния немски град Висбаден стартира процесът на 22-годишния иракски емигрант с отказана молба за леговище Али Башар, който е на съд за изнасилването и убийството на 14-годишната Сузана Фелдман, предадоха ДПА и Франс прес. Башар призна убийството на момичето на 23 май 2018 година, само че отхвърля да е имало обезчестяване, добавя Българска телеграфна агенция.

" Внезапно ми причерня и не знам по какъв начин се случи ", сподели той, повтаряйки признанията си, дадени по време на следствието.

Според него той и Сузана правили секс по взаимно единодушие, само че след това тя се ядосала, тъй като паднала, и го заплашила, че ще отиде в полицията. Затова той я удушил.

Според прокуратурата избягалият от Ирак със фамилията си през 2015 година Али Башар е принудил Сузана да прави секс с него, а по-късно я умъртвил, откакто тя го заплашила, че ще отиде в полицията. След закононарушението Али Башар избяга в Ирак, само че бе екстрадиран и върнат в Германия.

Ако бъде приет за отговорен, Али Башар може да бъде наказан на пожизнен затвор.

Освен това от 19 март Башар и различен обвинен ще бъдат съдени в обособен развой за неведнъж обезчестяване на 11-годишно момиче.

Случаят с Али Башар бе необятно употребен от крайнодясната партия " Алтернатива за Германия ", с цел да подлага на критика политиката за банкет на мигранти на канцлерката Ангела Меркел през 2015 и 2016 година, когато в Германия дойдоха над един милион имигранти, след които и Башар.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР