В Зала 1 на Централен военен клуб - София, се

...
В Зала 1 на Централен военен клуб - София, се
Коментари Харесай

Туристическият информационен център в Тетевен бе отличен сред 10-те най-успешни центрове в страната

В Зала 1 на Централен боен клуб - София, се организира проведената от списание Дестинация България - годишна среща на туристическия отрасъл за обмяна на положителни практики. На събитието бяха отличени и туристически центрове в страната, а техни представители и кметове на общини показаха своя туристически артикул и готовността им да посрещнат летния туристически сезон.
ТИЦ - Тетевен бе отличен измежду 10-те най-успешни центрове в България и получи грамота за „ Успешно разпространение на туризма в общината ”. Отличието получи кметът на града - доктор Мадлена Бояджиева, която показа забележителностите и опциите за туризъм в община Тетевен и насочи покана към всички да посетят района.
 Община Тетевен взе участие в 18-то издание на Туристическа борса „ Вашата Ваканция ” Община Тетевен взе участие в 18-то издание на Туристическа борса „ Вашата Ваканция ”
Специализираното ревю е първото присъствено за страната и за Бургас след рецесията, провокирана от COVID-19 и дава старт на Туристи...
Събитието бе подкрепено от Министерство на туризма на Република България. Сред присъстващите бяха госпожа Даниела Стоева, заместник-министър на туризма, доктор Полина Карастоянова – изпълнителен шеф на Сдружение Национален ръб по туризъм, господин Димитър Маргаритов – ръководител на КЗП, доцент Йордан Йорданов, господин Константин Занков, кметове на общини, представители на туристическия отрасъл, посетители.
На срещата бе показан и новият двуезичен брой на списание „ Дестинация “ България “, в който е показана и Община Тетевен. Изданието се популяризира в страната и на интернационалните туристически тържища, на които взе участие България през 2021 година
Организаторите бяха разположили и информативен щанд, където бяха изложени рекламни материали на Община Тетевен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР