В заговориха за ново златно поколение и направиха оптимистична прогноза

...
В заговориха за ново златно поколение и направиха оптимистична прогноза
Коментари Харесай

"Златно поколение": В Англия предвидиха състава си за Мондиал 2026 - има изненади

В заговориха за ново " златно потомство " и направиха оптимистична прогноза за състава на страната по време на Световното състезание по футбол, което ще се организира през 2026 година. На Острова и в предишното са правили прогнози за бъдещето, само че не са се славили с особена акуратност.
Изданието FourFourTwo планува състава за 2026 година, в който огромният водач се чака да бъде футболистът на Манчестър Сити Фил Фоудън. Вижте всеки състезател на другите позиции, както и къс коментар за ролята му там:
Вратар: Дийн Хендерсън
Джордан Пикфорд ще бъде на 32 години през 2026 година, което не е прекалено много за вратар. Очаква се за титуляр да се избира сред него, Хендерсън и Аарън Рамсдейл.

Десен бек: Трент Александър-Арнолд
Той ще бъде на 28 години тогава и ще има сериозен конкурент за мястото си - Рийс Джеймс. Все отново се чака играчът на Ливърпул да надделее в този своебразен спор против бранителя на Челси.
Централни бранители: Бен Уайт и Марк Гуехи
Първият впечатлява с фланелката на Арсенал, откогато отиде там през лятото. Той ще бъде на 29 за Мондиал 2026 - възраст, на която умерено един защитник може да е в зенита на кариерата си. Гуехи пък все още е на 21 години и играе постоянно за Кристъл Палас. Все още обаче не е получил повиквателна за представителния тим на " трите лъва " - нещо, което може да се чака в близкото бъдеще.
Ляв бек: Райън Сесеньон
Той ще би трябвало да показва сериозен прогрес, с цел да реализира прогнозата. Към момента Бен Чилуел наподобява по-добрата алтернатива за тази позиция.

Опорни полузащитници: Деклан Райс и Джуд Белингам
За първия много изрично се споделя, че ще бъде водещ състезател на тима тогава, като даже се предвижда, че евентуално ще е капитанът на оня отбор. Белингам пък ще бъде едвам на 23 години тогава. Смята се, че до тогава към този момент ще е минал и във Висшата лига, защото все още е в Бундеслигата, носейки екипа на Борусия (Дортмунд).
Атакуващ полузащитник: Фил Фоудън
Голямата звезда на този тим, съгласно изданието. " Представете си какъв брой добър ще бъде след 4-5 години, щом занапред е един от най-хубавите в страната " - се написа. Ще бъде любопитно да се наблюдава развиването на кариерата му, само че в случай че продължи в същия дух, сътрудниците от Острова по никакъв начин няма да са преувеличили с хвалбите.

Дясно крило: Букайо Сака
20-годишният състезател на Арсенал занапред оказва въздействие за Англия. За Мондиал 2022, който ще се организира в Канада, Мексико и Съединени американски щати, ще има доста тежка конкуренция за поста против играчи като Джейдън Санчо и Калъм Хъдсън-Одой.
Ляво крило: Мейсън Маунт
Той се показа на ужасно равнище, откогато стартира да свети с Челси през 2019 година. Ако продължи по този метод, надали ще остави място за Рахийм Стърлинг в титулярния състав.

Нападател: Мейсън Грийнууд
Хари Кейн ще бъде на 33 години и умерено ще може да започва, само че въпреки всичко прогнозата е, че титулярното място ще е за Грийнууд, който тогава ще бъде на 25 години и е допустимо да се бори за званието най-хубав нападател в света.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР