В забележителен опит да направят безопасния секс по-приятен, екип от

...
В забележителен опит да направят безопасния секс по-приятен, екип от
Коментари Харесай

Изобретиха иновативни кондоми, които...

В незабравим опит да създадат безвредния секс по-приятен, екип от английски учени изобрети само-навлажняващ се кондом, който обезпечава по този начин нужното и мечтано от двойките чувство за “смазване ”. Учените настояват, че неповторимото незадълбочено покритие, което се ползва за първи път в това автентично откритие, има необикновен капацитет и се оправя извънредно добре с елиминирането на болката при търкане, която от време на време съпровожда половия акт.

Въпреки традиционните положителни качества на стандартните латексови кондоми, сред които са такива като много добра бариерна способност срещу нежелани вируси и бактерии, те страдат от един сериозен проблем – проблемът с твърде голямото повърхностно триене. Това води до всякакъв вид драми с тяхната употреба, сред които са скъсване на самия кондом и дискомфорт на двойката.

Статистиката сочи, че именно подобен тип проблеми водят до неприязън към латексовите кондоми както при дамите, така и при господата. Като се вземе предвид и факта, че традиционните лубриканти за латексовите кондоми на свой ред създават съвсем друг тип неудобства и проблеми, новото изобретение вероятно има светло бъдеще пред себе си.
Източник: Science Alert
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР