В забързаното ежедневие, все по-рядко намираме време за някои основни

...
В забързаното ежедневие, все по-рядко намираме време за някои основни
Коментари Харесай

Колко бързо можеш да откриеш любовта си?

В забързаното всекидневие, все по-рядко намираме време за някои съществени неща – по кое време за последно отдели време да обядваш дълго или просто изяде един бургер на крайник? Все по-често нямаме време за разходка след работа, нямаме време за кафе с другари, нямаме време да се забележим с роднините и минимум пък намираме време да се влюбим. За всички, които постоянно бързат обаче има нещо наречено „ Speed Dating ” или бързи срещи. Ето това се оказва все по-популярен метод да открием сродната си душа бързо. Какво съставлява това?

Първата Speed Dating намира се е провела преди 16 години в паметното кафе “Petes Café ” в Бевърли Хилс. Скоро по-късно ползата към този вид запознанства се разраства из цяла Америка. Основното предимство този вид срещи е точно това, че икономисва време.

Макар и къси срещи от 6-7 минути, човек доста бързо си построява мнение за това дали, има прескачащи искри и взаимни ползи сред двойката. Вече и в България се предлага опцията да създадем своите 10 „ първи “ срещи, да изживеем незабравими моменти и страсти и може би да открием това, което от дълго време търсим… 

Speed Dating е метод да се запознаеш, онлайн, с доста хора за малко време.  Ако се срещаме посредством уеб сайтове за запознанства, то е много мъчно да определим индивида насреща по това което написа и по неговата (често непозната или подправена) фотография и информация.

Как работи Speed Dating? - Това е поредност от къси 7 минутни срещи сред всички участници в срещата, нормално 10 на брой по равно дами и мъже.

Как да се запишеш, ревизира на www.az-i-ti.net 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР