В забързаните утрини няма нищо по-надеждно от костюма, с който

...
В забързаните утрини няма нищо по-надеждно от костюма, с който
Коментари Харесай

24 стайлинг идеи с костюмите, които ще носим тази есен

В забързаните утрини няма нищо по-надеждно от костюма, с който изглеждаме елегантни и подготвени да превземем света за броени минути. В дните, в които желаеме да сме женствени, залагаме на, а в случай че дрескодът го разрешава – с дължина над коляното. Под елегантния можем да сложим просто бял тишърт и да обуем комфортни маратонки, или пък риза и мокасини.
               
on Jun 16, 2020 at 5:24pm PDT

Костюмите с са класика, несъмнено. Ако обичайният офисен аутфит от костюм в безпристрастен цвят и мокасини ви е омръзнал, можете да заложите на подобен в непредвиден и кондензиран цвят. Например бордо, алено, индиго и лилаво, които придават безспорно приковават всички погледи. Важно е обаче да не прекаляваме с аксесоарите – едно минималистично сребърно или златно колие е изцяло задоволително. В платформата на ще откриете огромно многообразие от фини сребърни бижута, с които да допълните тоалета си.
               
on Oct 14, 2018 at 9:00am PDT

Тази есен не пропущаме да носим и костюм в грациозен принт. В най-студените дни можем да го съвместим с тъничък едноцветен пуловер. Oversized кройките доста ни харесват поради небрежното чувство, което носят, само че в случай че държите да наблегнете талията си и да прикриете някои недостатъци на фигурата, предлагаме да се спрете на по-втален вид.

 



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР