В Ювентус има нови надежди, че наложеното наказание от отнемане

...
В Ювентус има нови надежди, че наложеното наказание от отнемане
Коментари Харесай

Надежди в Ювентус за отмяна на наказанието

В Ювентус има нови очаквания, че наложеното наказване от лишаване на 15 точки в Серия А може да бъде анулирано заради процедурна неточност. “Бианконерите ” получиха тази глоба след разгледване на финансовите им интервенции.

Според “Гадзета дело Спорт ” обжалването от страна на клуба може да бъде сполучливо. Според юристите на Ювентус съдиите са записали със задна дата началото на следствието, което може да направи част от документите неизползваема и това да докара до смяна на наказването.

От Ювентус са поискали да им бъдат предоставени формалната кореспондеция сред прокуратурата и Ковисок (финансовият надзорен орган на Италианската футболна федерация). Първоначално тези документи не бяха на тяхно разположение, само че административният съд е почел настояването им и в този момент те би трябвало да им бъдат изпратени до 7 дни. Именно в тази документи авдокатите на Юве се надяват да видят разминаване в датите.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР