В Ютюб беше пуснат клип, на който се вижда как

...
В Ютюб беше пуснат клип, на който се вижда как
Коментари Харесай

Индиец приюти цял рояк пчели под потника си

В Ютюб беше пуснат клип, на който се вижда по какъв начин индиец, който не реагира на жилата на пчелите, приютява под потника си цялостен един рой, струпал се на дърво, оповестява в " Дейли мейл ", представен от Българска телеграфна агенция.

Безразсъдната постъпка е на Сук Махамад Далал от щата Западна Бенгалия, който е събирач на див мед. С течение на времето той изгубил сензитивност към пчелната отрова. В клипчето Сук с усмивка събира с цялостни шепи пчели и ги промушва в региона на корема под белия си потник.

Той твърди, че за миналите 15 години придобил имунитет към жилата на тези инсекти и престанал да изпитва болежка при ужилванията. От тях само му се подуват устните, само че след чаша парещ чай отоците спадат.

" Веднъж ме ужилиха над 300 пчели, спомня си 31-годишният смелчак, и изпаднах в безсъзнание ". След тази преживелица той едвам не зарязал занаята си. Решил да замине за столицата на Западна Бенгалия Колката и да се опитва като асистент на врач, само че се отказал. След това станал един от най-хубавите събирачи на див мед.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР