В Южна Украйна боевете продължават около село Кринки, където украинските

...
В Южна Украйна боевете продължават около село Кринки, където украинските
Коментари Харесай

Криви ли излязоха сметките на Русия за фронта край Днепър?

В Южна Украйна боевете не престават към село Кринки, където украинските морски пехотинци поддържат. Това се показва в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.

Отбелязва се, че сухопътните сражения се характеризират с комплициран пердах на пехота и замяна на артилерийски огън в комплициран залесен терен.

Британското разузнаване регистрира, че Украйна употребява изключително дейно дребни щурмови дронове , а съветските военновъздушни сили правят забележителен брой полети в поддръжка на войските на първа линия, като най-вече изстрелват муниции оттатък обсега на противовъздушната защита на Украйна.

Боевете към Кринки са в по-малък мащаб спрямо някои огромни борби във войната, само че ще бъдат считани за извънредно несполучливи от съветските водачи , показва английското МО.

Отбелязва се, че на река Днепър преди година, като съвсем несъмнено е имала за цел да задържи украинските сили на запад от реката, да резервира сектора спокоен и да освободи съветските сили някъде другаде.
 И Русия, и Украйна приказват за огромни загуби на другата страна край Херсон
И Русия, и Украйна приказват за огромни загуби на другата страна край Херсон

Обстановката в този сектор на фронта остава противоречива, само че победа на една от страните би имала огромно значение
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР