В Южна Корея фалосът си има свое свещено място -

...
В Южна Корея фалосът си има свое свещено място -
Коментари Харесай

Това е паркът на фалоса в Южна Корея, почита мъжкото достойнство и успокоява духа на зла мома

В Южна Корея фалосът си има свое свещено място - Haesindang Park – именуван още „ Паркът на пенисите ". Паркът се намира на извънредно красиво място по източния бряг на Южна Корея, в дребен град, наименуван Синнам. В него се издигат десетки разнородни скулптури на пениси от солидно дърво, метал, камък.

Легенда гласи, че паркът е отдаден на млада булка. Тя чакала на крайбрежна канара кандидат-жениха си, който бил риболовец. Внезапно се появила стихия и вълните я погълнали. Оттогава рибата в региона изчезнала. Един ден млад риболовец се разхождал гол на скалата и внезапно морето още веднъж се напълнило с риба. Според локалните мъжкото му достолепие успокоило неспокойния дух на девствената мома. Поради тази причина решили да създадат няколко фалически форми и чудото станало – локалните селяни се радвали на цялостни мрежи всеки ден.



Щом прекрачите прага на парка – всички задръжки падат. Още на входа ще бъдете посрещнати от двата талисмана на парка - Балккеуни – фалос с жълти чорапогащи, и Саекеуни – вагина с розова шапка. Фалосите са единствено част от огромното многообразие от полови изображения.

Паркът на секса се оказва доста повече от туристическа атракция. Той е определян от основателите си като място, на което се срещат любовното изкуство и еротиката. Той е самобитен протест против вековните корейски обичаи.










Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР