В юбилейното, 20-то издание на любимата ви рубрика, ще отделим

...
В юбилейното, 20-то издание на любимата ви рубрика, ще отделим
Коментари Харесай

37 снимки, за които няма да повярвате, че НЕ са обработвани

В юбилейното, 20-то издание на обичаната ви графа, ще отделим внимание на триизмерното улично изкуство. 3D уличното изкуство е революционен израз на дизайна и графитите. Триизмерните картини целят прочувствено влияние, " уау! " резултат и това е сполучливата мантра на доста художници по света.

Внезапните преходи на цветовите нюанси са витално значим аспект при основаването на шокиращи 3D облици на уличното изкуство, защото това добавя преднамерената и хитра селекция от ъгли, при които вероятността придава живот на облика.
Поради завладяващата природа на 3D картините, дизайнерите имат необятно поле за креативно ентусиазъм и опция ловко да вплетат своята фикция. Очарованието, страхопочитанието и уважението, се провокират автоматизирано в съзнанието на фена, когато се вършат 2D творения, които да наподобяват като 3D действителности, и това прави картините на уличното изкуство безусловно неустоими и за огромните търговски марки, които търсят разнообразни способи да промотират продуктите си (по-долу ще видите редица такива примери).

На идващите страници, ще ви покажем едни от най-зашеметяващите образци за триизмерно улично изкуство. Стартираме с 3D картината влезнала в книгата на върховете Гинес като най-голямата по рода си. Направена е от английският художник Джо Хил (Joe Hill) в края на 2011-та година и се намира в Канари Уорф, Лондон. Това знамение се разпростира на 1120 квадратни метра!

Прочетете още: Гугъл Drive ще бъде сменен от Backup and Sync: Какво да чакаме?

1 2 3 4 5
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР