В японския град Мураяма бяха пуснати в продажба специални пощенски

...
В японския град Мураяма бяха пуснати в продажба специални пощенски
Коментари Харесай

Признание от Япония за грациите - slava.bg

В японския град Мураяма бяха пуснати в продажба специфични пощенски марки в чест на Българския народен тим по художествена гимнастика, оповестяват от БФХГ. Град Мураяма е хазаин на подготвителните лагери на българския отбор в Япония.

Както е известно, президентът на БФХГ Илиана Раева и Кацухико Ягучи, началник на отдел "образование за цялостен живот ", както и отговорник за събитията, свързани с Олимпийските игри в Токио през 2020 към общината на град Мураяма, подписаха четиригодишен контракт сред БФХГ и град Мураяма за подготовката на националните тимове до провеждането на Олимпийските игри в Токио 2020.

Жестът към българките е още едно доказателство за почитта и уважението, на което националният тим се радва в град Мураяма, а и в цяла Япония.

“Уважаема г-жо Раева, първо бих желал да Ви благодаря за ползотворното подпомагане и за поддръжката, която оказвате за положителното съдействие сред град Мураяма и БФХГ. За да почетем положителните взаимоотношения сред БФХГ и нашия град, както и с цел да промотираме дейностите на града, ние направихме дизайн на пощенски марки с изображения на България и на български гимнастички. За дизайна на марките използвахме фотоси, които са снимани от фотографите Анна Недкова и Димитра Лефтерова.

Марките са в лимитирани количества и могат да бъдат закупени в Мураяма и Токио. Още в първия ден, когато бяха пуснати в продажба за матките имаше голям интерес. Надявам се, че и Вие ще ги харесате. С наслаждение чакам да продължим работата си с БФХГ и тази година и се апелирам за сполучлива 2020 година за "златните девойки ". С най-хубави усеща, Катсухико Ягучи, " се споделя в писмото на Кацухико Ягучи, получено през днешния ден в БФХГ.

Междувременно, Християна Тодорова ще показва България като безпристрастен арбитър на ансамбли и самостоятелно на африканския шампионат по художествена гимнастика. Организаторите на континенталното африканско събитие се свързаха с българката федерация, с цел да помолят за подпомагане и показаха благодарността си, че една от най-прогресиращите в международен мащаб млада българска съдийка ще участва на грандиозния конгрес с значима значителност, който ще се организира от 10 до 14 март тази година в Египет, предава Sportal.bg.

Снимка: Getty Images
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР