В японския град Мураяма бяха пуснати в продажба специални пощенски

...
В японския град Мураяма бяха пуснати в продажба специални пощенски
Коментари Харесай

В Япония пуснаха марки в чест на българските грации

В японския град Мураяма бяха пуснати в продажба специфични пощенски марки в чест на националния ни тим по художествена гимнастика, оповестиха от Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ).

Град Мураяма е хазаин на подготвителните лагери на българския отбор в Япония.

Както е известно, президентът на БФХГ – Илиана Раева и Кацухико Ягучи, началник на отдел „ обучение за цялостен живот “, както и отговорник за събитията, свързани с олимпийските игри в Токио през 2020 към общината на град Мураяма подписаха четиригодишен контракт сред БФХГ и град Мураяма за подготовката на националните тимове до провеждането на Олимпийските игри в Токио 2020.

Жестът към българките е още едно доказателство за почитта и уважението, на което националният тим се радва в град Мураяма, а и в цяла Япония.



„ Уважаема г-жо Раева, първо бих желал да Ви благодаря за ползотворното подпомагане и за поддръжката, която оказвате за положителното съдействие сред град Мураяма и БФХГ. За да почетем положителните взаимоотношения сред БФХГ и нашия град, както и с цел да промотираме дейностите на града, ние направихме дизайн на пощенски марки с изображения на България и на български гимнастички.

За дизайна на марките използвахме фотоси, които са снимани от фотографите Анна Недкова и Димитра Лефтерова. Марките са в лимитирани количества и могат да бъдат закупени в Мураяма и Токио. Още в първия ден, когато бяха пуснати в продажба за марките имаше голям интерес.

Надявам се, че и Вие ще ги харесате. С наслаждение чакам да продължим работата си с БФХГ и тази година и се апелирам за сполучлива 2020 година за „ златните девойки “, се споделя в писмото на Кацухико Ягучи, получено в БФХГ.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР