В Япония се състоя официалното представяне на Nissan X-Trail 2023.

...
В Япония се състоя официалното представяне на Nissan X-Trail 2023.
Коментари Харесай

Ето го новия Nissan X-Trail

В Япония се състоя формалното показване на Nissan X-Trail 2023. Четвъртото потомство на кросоувъра ще се появи на пазарите в Европа и Азия от края на лятото и ще коства еквивалента на $23 100 до $32 600. Това оповестява формалният уебсайт на компанията Nissan.
`Ето

Именно в този тип моделът ще пристигна и в България. Заслужава да се означи, че неговият американски брат близнак, новото потомство Nissan Rogue, се продава от края на 2020 година, само че е малко по-лазличен от европейската версия и разполага с друга двигателна гама.
`Ето

Новият Nissan X-Trail на практика не се разграничава от Rogue външно, като се изключи че има доста по-малко хром в екстрериорните елементи. Кросоувърът има фирмената V-образна радиаторна решетка и " двуетажни " LED фарове. Размерите на новия Nissan X-Trail 2023 са:
дължина - 4 681 мм;
широчина - 1 840 мм;
височина - 1 730 мм;
междуосие - 2 706 мм.
За разлика от Rogue, новият Nissan X-Trail ще се предлага освен в петместна, само че и в седемместна версия. Интериорните акценти са познати от по-малкия Nissan Qashqai - с виртуално арматурно табло, проекция на предното стъкло и 9-инчов сензорен екран.

`Ето

Списъкът с варианти при X-Trail се добавя от тризонов климатроник, камери за кръгообразен преглед, безжично зареждане за телефони и системата за полуавтономно шофиране ProPILOT Assist.
`Ето

Кросоувърът Nissan X-Trail ще се предлага в Европа с 1.5-литров трицилиндров бензинов турбомотор с мощ 204 к.с., както и с хибриден силов тракт e-Power с мощност от 200 коня. Всички версии употребяват вариаторна трансмисия, а задвижването може да бъде предно или 4х4.
`Ето

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР